1134AM

Het laatste nieuws van 1134AM

Afgelopen Zondag was het dan zover en hebben we de nieuwe antenne op gehangen en afgesteld .

Het enigste wat ons nog tegenzat was een kapotte varco maar die word deze week vernieuwd zodat we weer op 100 watt pep kunnen draaien .

Met dank aan : Mijnheer Lany Ap Olderman Cor vd Bergh Koosje en Antoon Wilco Verkerk en Rene 

 

We zijn alweer een tijdje niet te horen op 1134,vandaag zouden we de nieuwe antenne gaan hangen maar helaas het was noodweer in oijen.
Volgende week weer een nieuwe kans .

Afgelopen weekend waren we eigenlijk van plan om weer terug te zijn op 1134 AM. Maar na veel overwegingen en afwegingen hebben we besloten om afscheid te nemen van de spoelantenne. We hebben namelijk de mogelijkheid gekregen om een volwaardige draadantenne op te hangen.

Alle benodigde onderdelen voor de nieuwe antenne zijn al binnen, maar we moeten nog even geduld hebben voor de nieuwe antenne tuner die binnenkort klaar zal zijn. We zijn ontzettend enthousiast over deze upgrade, aangezien het ons veel meer ruimte geeft om te experimenteren .

Dus, nog even geduld, beste luisteraars. We zijn druk bezig achter de schermen om alles in orde te maken voor een fantastische terugkeer op de radio. Blijf ons volgen en geniet binnenkort weer van onze uitzendingen op 1134 AM!

Met vriendelijke groeten,

Het team van 1134

Sinds de laatste tumultueuze storm raasde over het landschap is 1134 am uit de lucht gehaald, onbereikbaar voor de trouwe luisteraars die hun dagelijkse dosis muziek missen. Echter, achter de schermen werd er druk gewerkt om alles weer op zijn plek te krijgen.

Met vastberadenheid en toewijding hebben we alle benodigde onderdelen voor de antenne verzameld, elke schroefje en moertje op zijn plek gezet. Onze technici hebben met precisie en passie gezorgd dat de automatisering aangepast is, zodat onze geliefde zender weer tot leven kan komen.

Maar dat is nog niet alles. Onze missie is om onze luisteraars te trakteren op de beste muziek aller tijden. We hebben dan ook de tijd genomen om talloze herkenbare klassiekers toe te voegen aan onze jukebox. Van tijdloze ballads tot energieke hits, we hebben ervoor gezorgd dat er voor ieder wat wils is.

En nu, na weken van hard werken en voorbereiding, zijn we verheugd om aan te kondigen dat aanstaande zaterdag de eerste testuitzendingen zullen plaatsvinden. Een nieuw hoofdstuk begint voor 1134 am, en we kunnen niet wachten om onze luisteraars weer te verwelkomen in de magische wereld van muziek.

De studio gloeit van opwinding terwijl de presentatoren hun stemmen smeren, klaar om de mooiste liedjes tot leven te brengen op de radio. De avonturen die in de komende dagen en weken zullen plaatsvinden, liggen nog in het verschiet. Maar wij zijn ervan overtuigd dat de herstart van onze zender een groot succes zal zijn.

Dus stem af, beste luisteraars, en laat je meevoeren op de klanken van tijdloze hits. Vergeet de wereld om je heen en laat je onderdompelen in de warme melodieën die uit de speakers van 1134 am stromen. Want hoe turbulent de stormen ook zijn geweest, de muziek blijft ons altijd verbinden en troosten. En daar zijn wij, bij 1134 am, vastberaden om een bron van vreugde te zijn voor iedereen die ons zoekt.

De komende dagen zullen ons brengen naar nieuwe hoogtepunten en onvergetelijke momenten. Samen met onze luisteraars zullen we herinneringen creëren, emoties delen en genieten van de harmonieën die ons samensmelten. Dus wees klaar, want 1134 am is terug en sterker dan ooit tevoren.

Laten we deze nieuwe fase van onze zender omarmen met open armen en onze harten vullen met de magie van muziek. Aanstaande zaterdag begint een nieuw avontuur en we nodigen iedereen uit om met ons mee te gaan op reis. 1134 am is er weer, en we zijn klaar om de wereld te laten horen waar we toe in staat zijn.

Beste luisteraars,

We willen jullie graag op de hoogte stellen van een belangrijke verandering bij 1134 AM, die van invloed kan zijn op de manier waarop we onze programma’s aan jullie kunnen blijven aanbieden. Zoals jullie wellicht weten, is het runnen van een radiostation kostbaar en brengt het verschillende uitgaven met zich mee.

Helaas ontkomen ook wij niet aan de realiteit van stijgende kosten voor stroom, licenties, locatie en onderhoud die het voortbestaan van ons station op lange termijn kunnen bedreigen. Om ervoor te zorgen dat we onze uitzendingen kunnen voortzetten en de kwaliteit kunnen handhaven die jullie van ons gewend zijn, hebben we besloten om een maandelijkse bijdrage in te voeren.

Met deze maandelijkse bijdrage, die nodig is om de kosten te dekken, kunnen we ervoor zorgen dat we jullie blijven voorzien van de beste muziek, informatieve programma’s en betrouwbare nieuwsupdates. We willen graag benadrukken dat deze bijdrage niet bedoeld is om winst te maken, maar om simpelweg ons voortbestaan te waarborgen.

De exacte details en bedragen van de maandelijkse bijdrage zullen binnenkort worden gecommuniceerd via onze website en sociale mediakanalen. We begrijpen dat dit voor sommigen wellicht een onverwachte verandering is, maar we hopen dat jullie begrip hebben voor de noodzaak van deze beslissing.

Jullie steun is voor ons van onschatbare waarde en we willen jullie hartelijk bedanken voor het luisteren naar 1134 AM. Samen kunnen we ervoor zorgen dat ons radiostation blijft bestaan en onze uitzendingen kunnen voortzetten.

Mochten jullie vragen hebben over deze verandering, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor jullie klaar om jullie zorgen te bespreken en eventuele onduidelijkheden op te helderen.

Nogmaals bedankt voor jullie voortdurende steun en we hopen jullie binnenkort weer te mogen verwelkomen bij 1134 AM!

Met vriendelijke groet,

Het team van 1134 AM

Mobiele versie afsluiten